Menu
Your Cart

Restaurare

Restaurare
Brand: OliDent Model: OL276, 8XVIP esthetic 5g
Timp de mulţi ani VIP Esthetic a fost compozitul microhibrid preferat de pe piaţă. Acum există și VIP Posterior, o versiune special concepută pentru dinţii expuși la sarcini ocluzale.Datorită rezistenţei sale mecanice excelente și rezistenţei la abraziune, VIP Posterior este destinat restaurărilor p..
869,00 RON
Fără TVA:730,25 RON
Brand: BMS Dental Model: Ciment de sticla cu ionomer CEMBEST
Indicații: Coroane, punti dentare, Inlayuri, Onlays, știfturi ortodontice, benzi ortodontice.Caracteristici și beneficii:Proprietăți bune de amestecareCompatibilitate bună cu celuloză și țesăturiAderență excelentăGrosime redusă a filmului Eliberare fluorurăradiopacă Timp de lucru (inclusiv amestecar..
250,00 RON
Fără TVA:210,08 RON
Brand: BMS Dental Model: FILLBEST
Ionomer de sticlă pentru umplere și restaurăriIndicații : Cavități de clasa V (în special leziuni de eroziune), cavități de clasa III , cavități posterioare ale dinților de foioase, brazde și gropițe.Caracteristici și beneficii:• Translucență imediată excelentă - Rezultate estetice excelente• Rezist..
250,00 RON
Fără TVA:210,08 RON
Brand: BMS Dental Model: Gel Catalyst BMS 60 ml
Ambalare: tub de  60 ml..
30,00 RON
Fără TVA:25,21 RON
Brand: BMS Dental Model: Kit de albire
Până la 8 nuanțe mai albe în doar 30 de minute!BMS WHITE 38% este ungel de albire 38% peroxid de hidrogen , folosit pentru albirea dinților cu discromii.Gelul se aplică direct pe dinți.Părți unice sau mai multe părți afectate de discromii saudevitalizări pot fi albite în același timp.Discromiile pot..
200,00 RON
Fără TVA:168,07 RON
Kit Material de condensatie
Nou Hot
Brand: BMS Dental Model: Material de condensatie
SILIBEST este un polimer de siliciu pe bază de polisiloxan, special conceput atât pentru chit / spălare în două etape, cât și pentru o etapă tehnici de chit / spălare.. Vâscozitate foarte mare și reproducere excelentă a detaliilor.Nu se eliberează substanțe toxice în timpul și după vindecare.Timp de..
120,00 RON
Fără TVA:100,84 RON
Material Obturatie provizorie
Nou Hot
Brand: BMS Dental Model: Material Obturatie provizorie
Material de umplere temporarăSulfat de calciu și oxid de zinc Material plastic de umplere temporarăcare se întărește rapid sub influența salivei.Ambalaj : Borcan de 40 g...
22,00 RON
Fără TVA:18,49 RON
Brand: OliDent Model: OL001, OliBOND / 5ml
OliBOND este un sistem adeziv generaţia a V-a care asigură o legătură puternică a tuturor materialelor compozite pe dentină și smalţ.Combinaţi OliBOND cu OliActivator și acum aveţi o legătură chimică auto, precum și un sistem cu dublă polimerizare. Ideal cimentarea pivoţilor pe canalul endo, precum ..
130,00 RON
Fără TVA:109,24 RON
Brand: OliDent Model: OL117, OliBulk Fill 2g
OliBulk Fill este un compozit fotopolimerizat, fluid, foarte opac la raze X (210% Al), destinat reconstrucției dinților posteriori, utilizând metoda directă în tehnica Bulk-Fill .*Ponderea umpluturilor; 77% din greutate sunt umpluturi anorganice cu dimensiunea particulelor de 0,04-15 um.*Indicații; ..
130,00 RON
Fără TVA:109,24 RON
Brand: OliDent Model: OL031TR, OliCem SE 5 ml
OliCem SE este un ciment auto-gravat, cu dublă întărire destinat fixării finale a restaurărilor. Când se utilizează OliCem SE, condiționarea și legarea țesuturilor dentare devine inutilă. OliCem SE se auto-neutralizează. OliCem SE se bazează pe metacrilate și umpluturi anorganice; proporția umplutur..
300,00 RON
Fără TVA:252,10 RON
Brand: OliDent Model: OliCo XP / 5g
Compozit OliCoXP este este un compozit nanohibrid fotopolimerizabil, materialul poate fi utilizat pentru obturarea tuturor claselor de carii.O generaţie mult îmbunătăţită a compozitelor deja cunoscute în portofoliul Olident.În plus faţă de proprietăţile estetice foarte bune, a obţinut și proprietăţi..
189,00 RON
Fără TVA:158,82 RON
Brand: OliDent Model: OL078XP, Set OliCo XP 8x 5 g + OliBond
Compozit OliCoXP este este un compozit nanohibrid fotopolimerizabil, materialul poate fi utilizat pentru obturarea tuturor claselor de carii.O generaţie mult îmbunătăţită a compozitelor deja cunoscute în portofoliul Olident.În plus faţă de proprietăţile estetice foarte bune, a obţinut și proprietăţi..
1.299,00 RON
Fără TVA:1.091,60 RON
Afişare 1 - 12 din 29 (3 pagini)
We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.