Menu
Your Cart

Protetica dentara

Protetica dentara
Brand: OliDent Model: OL276, 8XVIP esthetic 5g
Timp de mulţi ani VIP Esthetic a fost compozitul microhibrid preferat de pe piaţă. Acum există și VIP Posterior, o versiune special concepută pentru dinţii expuși la sarcini ocluzale.Datorită rezistenţei sale mecanice excelente și rezistenţei la abraziune, VIP Posterior este destinat restaurărilor p..
869,00 RON
Fără TVA:730,25 RON
Alginat cromatic 450g
Nou Hot
Brand: BMS Dental Model: Alginat cromatic 450g
ITALGIN este un alginat cromatic pentru amprente de înaltă preciziecu elasticitate ridicată, fără plumb și cadmiu.Datorită indicatorului de fază cromatică, pregătireaamprentei este mult simplificată, indiferent decondițiile de mediu în care lucrați.Indicații:• Modele de studiu• Antagonist• Proteză f..
22,00 RON
Fără TVA:18,49 RON
Brand: BMS Dental Model: Ciment de sticla cu ionomer CEMBEST
Indicații: Coroane, punti dentare, Inlayuri, Onlays, știfturi ortodontice, benzi ortodontice.Caracteristici și beneficii:Proprietăți bune de amestecareCompatibilitate bună cu celuloză și țesăturiAderență excelentăGrosime redusă a filmului Eliberare fluorurăradiopacă Timp de lucru (inclusiv amestecar..
250,00 RON
Fără TVA:210,08 RON
Kit Material de condensatie
Nou Hot
Brand: BMS Dental Model: Material de condensatie
SILIBEST este un polimer de siliciu pe bază de polisiloxan, special conceput atât pentru chit / spălare în două etape, cât și pentru o etapă tehnici de chit / spălare.. Vâscozitate foarte mare și reproducere excelentă a detaliilor.Nu se eliberează substanțe toxice în timpul și după vindecare.Timp de..
120,00 RON
Fără TVA:100,84 RON
Material Obturatie provizorie
Nou Hot
Brand: BMS Dental Model: Material Obturatie provizorie
Material de umplere temporarăSulfat de calciu și oxid de zinc Material plastic de umplere temporarăcare se întărește rapid sub influența salivei.Ambalaj : Borcan de 40 g...
22,00 RON
Fără TVA:18,49 RON
Brand: OliDent Model: OL001, OliBOND / 5ml
OliBOND este un sistem adeziv generaţia a V-a care asigură o legătură puternică a tuturor materialelor compozite pe dentină și smalţ.Combinaţi OliBOND cu OliActivator și acum aveţi o legătură chimică auto, precum și un sistem cu dublă polimerizare. Ideal cimentarea pivoţilor pe canalul endo, precum ..
130,00 RON
Fără TVA:109,24 RON
Brand: OliDent Model: OL117, OliBulk Fill 2g
OliBulk Fill este un compozit fotopolimerizat, fluid, foarte opac la raze X (210% Al), destinat reconstrucției dinților posteriori, utilizând metoda directă în tehnica Bulk-Fill .*Ponderea umpluturilor; 77% din greutate sunt umpluturi anorganice cu dimensiunea particulelor de 0,04-15 um.*Indicații; ..
130,00 RON
Fără TVA:109,24 RON
Brand: OliDent Model: OL031TR, OliCem SE 5 ml
OliCem SE este un ciment auto-gravat, cu dublă întărire destinat fixării finale a restaurărilor. Când se utilizează OliCem SE, condiționarea și legarea țesuturilor dentare devine inutilă. OliCem SE se auto-neutralizează. OliCem SE se bazează pe metacrilate și umpluturi anorganice; proporția umplutur..
300,00 RON
Fără TVA:252,10 RON
Brand: OliDent Model: OliCo XP / 5g
Compozit OliCoXP este este un compozit nanohibrid fotopolimerizabil, materialul poate fi utilizat pentru obturarea tuturor claselor de carii.O generaţie mult îmbunătăţită a compozitelor deja cunoscute în portofoliul Olident.În plus faţă de proprietăţile estetice foarte bune, a obţinut și proprietăţi..
189,00 RON
Fără TVA:158,82 RON
Brand: OliDent Model: OL078XP, Set OliCo XP 8x 5 g + OliBond
Compozit OliCoXP este este un compozit nanohibrid fotopolimerizabil, materialul poate fi utilizat pentru obturarea tuturor claselor de carii.O generaţie mult îmbunătăţită a compozitelor deja cunoscute în portofoliul Olident.În plus faţă de proprietăţile estetice foarte bune, a obţinut și proprietăţi..
1.299,00 RON
Fără TVA:1.091,60 RON
Brand: OliDent Model: OL003, OliEtch Bond / 5ml
Sistem adeziv generaţia a VII-a, monocomponent, monostart, fotoplomerizabil. Inventat pentru a simplifica procedurile, menţinând în același timp o excelentă calitate și o forţă deosebită de lipire.Insesizabil faţă de tehnica uzuală, elimină greșelile procedurale posibile.Un singur strat - greșeli ZE..
319,00 RON
Fără TVA:268,07 RON
Brand: OliDent Model: OL104, OliEtch Gel universal de acid fosforic
37% acid fosforic cu consistență adecvată a gelului, care datorită atributelor sale tixotropenu curge din spațiul de pregătire. Culoarea albastră contrastează cu țesutul dentargarantând controlul complet.• consistență adecvată care garantează o aplicare precisă• contrastul culorii permite diferenție..
69,00 RON
Fără TVA:57,98 RON
Afişare 1 - 12 din 31 (3 pagini)
We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.