Menu
Your Cart

Implantologie

Implantologie
Ace de anestezie Painless Steel / Transcodent
Hot PRODUS PREMIUM
Brand: SULZER - TRANSCODENT Model: 6913-6962, Ace de anestezie Painless Steel / Transcodent
Canulă siliconată pentru o aplicare netedăAce seringa Painless Steel / Transcodent sunt ace de unică folosință și sterile pentru livrarea anestezicului. Fiecare butuc are un marcaj conic pentru o poziție de injecție opțională care reduce riscul de deteriorare a țesuturilor. Fiecare container-ac are ..
45,00 RON
Fără TVA:37,82 RON
Ace pentru anestezie cu perete ultra subțire / Luminject / Transcodent
PRODUS PREMIUM
Brand: SULZER - TRANSCODENT Model: Ace anestezie cu perete ultra subțire / Luminject / Transcodent
Diametru interior mai mare comparativ cu ace de perete standard pentru debit îmbunătățitCanula cu perete subțire a acului de seringa Luminject are un diametru interior mai mare comparativ cu ace cu pereți standard, ceea ce îmbunătățește debitul anestezicului. Presiunea redusă în timpul injecției pro..
52,00 RON
Fără TVA:43,70 RON
Ace pentru irigare ENDO / Transcodent / cu două orificii laterale.
PRODUS PREMIUM
Brand: SULZER - TRANSCODENT Model: Ace pentru irigare ENDO / Transcodent
Îmbunătățiți debitul cu până la 30%Ventilația laterală dublă cu acul de irigare Endo este singurul ac de irigație transcodent cu două orificii laterale pentru irigarea ușoară, dar eficientă a canalului radicular. Pătrunderea vârfului este evitată datorită a două orificii laterale și a capătului rotu..
99,00 RON
Fără TVA:83,19 RON
Aspirator Chirurgical / Sterilizabil / Transcodent
PRODUS PREMIUM
Brand: SULZER - TRANSCODENT Model: FC0003100, Aspirator Chirurgical / Sterilizabil / Transcodent
Aspiratorul Chirurgical de la Transcodent oferă un câmp vizual îmbunătățit și aspirație precisă în zonele dificile.Combinat cu acele pentru aspirație, aspiratorul chirurgical Transcodent Luer Lock este utilizată pentru evacuarea precisă cu câmp vizual maxim. Poate fi folosit și pentru tehnici d..
330,00 RON
Fără TVA:277,31 RON
Brand: General Medical Disposable Model: Fire sutura resorbabile Damacryl cu ac Rotund
​Fire sutura resorbabile DAMACRYL Ac rotund Compoziție : Acid poliglicolicConstrucție împletităAcoperire policaprolactonă și stearat de calciuRetenția in vitro a forței Mai mult de 65% la 2 săptămâniReacție tisulară Non-antigenică, nepirogenă și provoacă doar o reacție ușoară a țesutului în tim..
99,00 RON
Fără TVA:83,19 RON
Brand: General Medical Disposable Model: Fire sutura resorbabile Damacryl cu ac Triunghi
​Fire sutura resorbabile DAMACRYL Ac TriunghiCompoziție : Acid poliglicolicConstrucție împletităAcoperire policaprolactonă și stearat de calciuRetenția in vitro a forței Mai mult de 65% la 2 săptămâniReacție tisulară Non-antigenică, nepirogenă și provoacă doar o reacție ușoară a țesutului în timpul ..
99,00 RON
Fără TVA:83,19 RON
Brand: General Medical Disposable Model: Fire sutura resorbabile DAMADIOXANONE Ac rotund
​Fire sutura resorbabile DAMADIOXANONE Ac rotund Compoziție : poli (P-dioxanonă)Monofilament pentru construcțiiAcoperire Nici unulRetenția in vitro a forței Mai mult de 65% la 4 săptămâniReacție tisulară Non-antigenică, nepirogenă și provoacă doar o reacție ușoară a țesutului în timpul procesul..
140,00 RON
Fără TVA:117,65 RON
Brand: General Medical Disposable Model: Fire sutura resorbabile DAMADIOXANONE Ac Triunghi
​Fire sutura resorbabile DAMADIOXANONE Ac TriunghiCompoziție : poli (P-dioxanonă)Monofilament pentru construcțiiAcoperire Nici unulRetenția in vitro a forței Mai mult de 65% la 4 săptămâniReacție tisulară Non-antigenică, nepirogenă și provoacă doar o reacție ușoară a țesutului în timpul procesului d..
130,00 RON
Fără TVA:109,24 RON
Brand: micronx Model: FIZIODISPENSER IMPLA-NX
Ultima inovatie Micro NX, Impla-NX este un sistem eficient si multifunctional, proiectat pentru diferite aplicatii clinice, cum ar fi implantologia, chirurgia dentara.Max. 80N.cm(Piesa de mână cu transmisie 32: 1)Funcția de limitare a cupluluiSe aude un bip atunci când cuplul de sarcină depășește va..
11.500,00 RON
Fără TVA:9.663,87 RON
Brand: Implance Model: IMPLANTE Implance
..
0,00 RON
Fără TVA:0,00 RON
IMPLANTE MONOIMPLANT
PRODUS PREMIUM Pret la cerere
Brand: Monoimplant Model: IMPLANTE MONOIMPLANT
Klunker aduce pe piata din Romania gama de implante Monoimplant. Tehnologia Elvetiana aduce un suflu nou EXPRESIEI ,,Pleci cu dantura in aceeasi zi".•Fără durere și costisitoarele proceduri de adiție osoasă•Făra timp lung de vindecare și așteptare pentru lucrarea protetică•Făra contraindicații pentr..
0,00 RON
Fără TVA:0,00 RON
IMPLANTE ZERAMEX
Nou Pret la cerere
Brand: ZERAMEX Model: IMPLANTE ZERAMEX
Satisfacția pacientului fără compromisuri.Reabilitarea estetică și fluxurile de lucru digitale sunt tendințele dominante în implantologia dentară. Pacienții caută soluții durabile și sănătoase. Datorită implanturilor ceramice moderne,  pot fi implementate previzibil, ușor și rapid.Zeramex este ..
0,00 RON
Fără TVA:0,00 RON
Afişare 1 - 12 din 28 (3 pagini)
We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.