Menu
Your Cart

Fire sutura chirurgicală sterilă neabsorbabil Ac Rotund DAMALON

Fire sutura chirurgicală sterilă neabsorbabil Ac Rotund DAMALON
Nou
Fire sutura chirurgicală sterilă neabsorbabil Ac Rotund DAMALON
Descriere
Informatii produs:Disponibil în dimensiunile: 5-0, 4-0, 3-0, 2-0, Culoare Negru, Ac Rotund
55,00 RON
Fără TVA: 46,22 RON
  • Stock: In Stock
  • Model: Firesutura chirurgicală sterilă neabsorbabil Rotund DAMALON

Opţiuni disponibile

Compozitie  :Poliamidă (nailon)

Monofilament, sintetic

sutura chirurgicală sterilă neabsorbabilă

DESCRIERE

Sutura DAMALON ®  este o sutură chirurgicală sterilă sintetică, nerezorbabilă . Este compus din polimeri poliamidici. Este suturi vopsite în monofilament.

Sutura DAMALON® are o rezistență la tracțiune in vivo ridicată, nu susține creșterea bacteriană și are avantajele suplimentare de a fi remarcabil de netedă și ușor de manevrat.

Sutura DAMALON ®  îndeplinește cerințele farmacopeei SUA USP și farmacopeei europene Ph. Eur. și Directiva europeană privind dispozitivele medicale 93/42 / CEE.

INDICAȚII

Sutura DAMALON® este indicată pentru utilizare în aproximarea și ligarea generală a țesuturilor moi. Dimensiuni mai fine utilizate în procedurile oftalmologice și de microchirurgie.

CONTRAINDICAȚII

Sutura DAMALON ®   nu trebuie utilizată acolo unde este necesară reținerea permanentă a rezistenței la tracțiune ca la fixarea lentilelor intraoculare sau a grefelor vasculare sintetice, datorită pierderii treptate a rezistenței la tracțiune care poate apărea pe perioade prelungite in vivo.

AVERTIZĂRI

Utilizatorii ar trebui să fie familiarizați cu procedurile și tehnicile care implică suturi non-absorbabile , înainte de angajarea DAMALON chirurgicale ®   sutura pentru închiderea rănilor, ca risc de dehiscență plăgii poate varia în funcție de locul de aplicare și a materialului de sutura utilizat.

Ca și în cazul oricărui corp străin, contactul prelungit al oricărei suturi cu soluții de sare, cum ar fi cele găsite în căile urinare sau biliare, poate duce la formarea calculului. Trebuie urmată practica chirurgicală acceptabilă pentru gestionarea rănilor contaminate sau infectate.

Aruncați pachetele deschise și suturile neutilizate.

Nu refolosiți.

Nu sterilizați din nou.

 Disponibil în dimensiuni   5-0, 4-0, 3-0, 2-0

Sterilizare :   Oxid de etilenă

Culoare:   Negru

We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.