Menu
Your Cart

Fire sutura chirurgicală sterilă neabsorbabil Ac Triunghi DAMALENE

Fire sutura chirurgicală sterilă neabsorbabil Ac Triunghi DAMALENE
Nou
Fire sutura chirurgicală sterilă neabsorbabil Ac Triunghi DAMALENE
Descriere
Informatii produs:Compozitie: Polipropilenă. Disponibil în dimensiunile: 5-0, 4-0, 3-0, 2-0, Culoare Albastru, Ac Triunghi
77,00 RON
Fără TVA: 64,71 RON
  • Stock: In Stock
  • Model: DAMALENE

Opţiuni disponibile

Compozitie :Polipropilenă

Monofilament, sintetic

Sutura chirurgicală sterilă neabsorbabilă

  DESCRIERE

Sutura DAMALENE® este o sutură chirurgicală sterilă sintetică nerezorbabilă, compusă din stereoizomer cristalin sotactic din polipropilenă, o poliolefină liniară sintetică. Este suturi vopsite în monofilament.

 Sutura DAMALENE® are o rezistență la tracțiune in vivo ridicată și are avantajele suplimentare de a fi remarcabil de netedă și ușor de manevrat, rezultând un traumatism tisular minim.

Sutura DAMALENE ®  este conformă cu cerințele farmacopei SUA USP și farmacopeei europene Ph. Eur. și Directiva europeană privind dispozitivele medicale 93/42 / CEE.

INDICAȚII

Sutura DAMALENE® este indicată pentru utilizare în aproximarea și ligarea generală a țesuturilor moi, inclusiv utilizarea în proceduri cardio-vasculare, oftalmice, plastice și neurologice.

CONTRAINDICAȚII

Nu se stiu

AVERTIZĂRI

Utilizatorii ar trebui să fie familiarizați cu procedurile și tehnicile care implică suturi non-absorbabile , înainte de angajarea DAMALENE chirurgicale ®   sutura pentru închiderea rănilor, ca risc de dehiscență plăgii poate varia în funcție de locul de aplicare și a materialului de sutura utilizat.

Ca și în cazul oricărui corp străin, contactul prelungit al oricărei suturi cu soluții de sare, cum ar fi cele găsite în căile urinare sau biliare, poate duce la formarea calculului. Trebuie urmată practica chirurgicală acceptabilă pentru gestionarea rănilor contaminate sau infectate.


We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.