Menu
Your Cart

Membrana Powerbone 30 X 40

Membrana Powerbone 30 X 40
Membrana Powerbone 30 X 40
Descriere
Informatii produs:Membrana Powerbone 30 X 40
470,00 RON
Fără TVA: 431,19 RON
  • Stock: In Stock
  • Model: Membrana Powerbone 30 X 40
  • SKU: PM3040

           Produsele Powerbone / Bonegraft sunt concepute pentru a repara defectele osoase cauzate de o intervenție chirurgicală sau traumatism, pentru a crește creșterea osoasă în aplicații clinice fără sarcină sau pentru a sprijini formarea de țesut osos nou. Poate fi amestecat cu măduvă osoasă, sânge și alte grefe osoase cunoscute clinic. 

Aceste produse sunt utilizate în traumatisme, ortopedie, coloanei vertebrale și chirurgia maxilo-facială.

  1. Este proiectat pentru dezvoltarea sănătoasă a țesutului suport osos și parodontal.
  2. Este produs din polimer sintetic pe bază de poli (acid lactic) care este biocompatibil, resorbabil și are o istorie de utilizare medicală sigură pe termen lung.
  3. Structura cu trei straturi a membranei previne migrarea celulelor epiteliale și fibroblaste în zona de regenerare osoasă pentru dezvoltarea sănătoasă a țesutului osos și parodontal.
  4. Membrana barieră dentară Powerbone este resorbită complet, păstrându-și structura între 15-20 săptămâni.

Avantajele utilizării membranei bariere dentare Powerbone:

  •  Previne formarea țesutului fibros în partea de regenerare osoasă.
  •  Nu există niciun risc de transmitere a virusului și a bolii.
  •  Datorită resorbției sale complete, nu necesită intervenție chirurgicală secundară.

          Aplicarea membranei barierei dentare Powerbone Suprafața exterioară a membranei barierei dentare Powerbone constă dintr-un strat de film poros pe bază de poli (acid lactic) (PLA) pentru a preveni migrarea celulelor epiteliale și fibroblaste.

          Suprafața interioară a membranei barierei dentare Powerbone este formată din microfibre poroase pe bază de poli (acid lactic) (PLA) pentru a induce atașarea, proliferarea și diferențierea celulelor stem mezenchimale. 

          O membrană barieră cu trei straturi este proiectată pentru dezvoltarea sănătoasă a țesutului suport osos și parodontal.

          Stratul exterior constă dintr-un strat poros pentru a preveni migrarea celulelor epiteliale și fibroblaste către locul regenerării osoase, în timp ce stratul interior este format din microfibre poroase care induc aderența, proliferarea și diferențierea celulelor stem mezenchimale și a osteoblastelor precursoare.

We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.