Menu
Your Cart

OliDent

Brand: OliDent Model: OL276, 8XVIP esthetic 5g
Timp de mulţi ani VIP Esthetic a fost compozitul microhibrid preferat de pe piaţă. Acum există și VIP Posterior, o versiune special concepută pentru dinţii expuși la sarcini ocluzale.Datorită rezistenţei sale mecanice excelente și rezistenţei la abraziune, VIP Posterior este destinat restaurărilor p..
869,00 RON
Fără TVA:730,25 RON
Brand: OliDent Model: OL001, OliBOND / 5ml
OliBOND este un sistem adeziv generaţia a V-a care asigură o legătură puternică a tuturor materialelor compozite pe dentină și smalţ.Combinaţi OliBOND cu OliActivator și acum aveţi o legătură chimică auto, precum și un sistem cu dublă polimerizare. Ideal cimentarea pivoţilor pe canalul endo, precum ..
130,00 RON
Fără TVA:109,24 RON
Brand: OliDent Model: OL117, OliBulk Fill 2g
OliBulk Fill este un compozit fotopolimerizat, fluid, foarte opac la raze X (210% Al), destinat reconstrucției dinților posteriori, utilizând metoda directă în tehnica Bulk-Fill .Caracteristici:Ponderea umpluturilor; 77% din greutate sunt umpluturi anorganice cu dimensiunea particulelor de 0,04-15 u..
130,00 RON
Fără TVA:109,24 RON
Brand: OliDent Model: OL031TR, OliCem SE 5 ml
OliCem SE este un ciment auto-gravat, cu dublă întărire destinat fixării finale a restaurărilor. Când se utilizează OliCem SE, condiționarea și legarea țesuturilor dentare devine inutilă. OliCem SE se auto-neutralizează. OliCem SE se bazează pe metacrilate și umpluturi anorganice; proporția umplutur..
300,00 RON
Fără TVA:252,10 RON
Brand: OliDent Model: OliCo XP / 5g
Compozit OliCoXP este este un compozit nanohibrid fotopolimerizabil, materialul poate fi utilizat pentru obturarea tuturor claselor de carii.O generaţie mult îmbunătăţită a compozitelor deja cunoscute în portofoliul Olident.În plus faţă de proprietăţile estetice foarte bune, a obţinut și proprietăţi..
189,00 RON
Fără TVA:158,82 RON
Brand: OliDent Model: OL078XP, Set OliCo XP 8x 5 g + OliBond
Compozit OliCoXP este este un compozit nanohibrid fotopolimerizabil, materialul poate fi utilizat pentru obturarea tuturor claselor de carii.O generaţie mult îmbunătăţită a compozitelor deja cunoscute în portofoliul Olident.În plus faţă de proprietăţile estetice foarte bune, a obţinut și proprietăţi..
1.299,00 RON
Fără TVA:1.091,60 RON
Brand: OliDent Model: OL003, OliEtch Bond / 5ml
Descriere:Sistem adeziv generaţia a VII-a, monocomponent, monostart, fotoplomerizabil. Inventat pentru a simplifica procedurile, menţinând în același timp o excelentă calitate și o forţă deosebită de lipire.Insesizabil faţă de tehnica uzuală, elimină greșelile procedurale posibile.Un singur strat - ..
319,00 RON
Fără TVA:268,07 RON
Brand: OliDent Model: OL104, OliEtch Gel universal de acid fosforic
37% acid fosforic cu consistență adecvată a gelului, care datorită atributelor sale tixotropenu curge din spațiul de pregătire. Culoarea albastră contrastează cu țesutul dentargarantând controlul complet.• consistență adecvată care garantează o aplicare precisă• contrastul culorii permite diferenție..
69,00 RON
Fără TVA:57,98 RON
Brand: OliDent Model: OliFlow / 2ml
Compozit flow fotopolimerizabil.Dovedit și apreciat de către profesioniști compozit flow microhybrid. Consistenţa ideală asigură faptul căOliFlow se adaptează perfect pereţilor cavităţii și rămâne stabil pe suprafaţa preparată. Protejează pulpa împotriva factorilor mecanici și termici.Indicaţii:Rest..
89,00 RON
Fără TVA:74,79 RON
Brand: OliDent Model: OL041, OliFlow Core A2
OliFlow Core este un compozit radiopac cu întărire duală, care se amestecă automat și se aplică direct în cavitate. De asemenea, este ușor să ajungeți în zone incomode folosind vârfurile intraorale furnizate în pachet.Indicaţie1. Cimentarea pivoților intraradiculari.2. Cimentarea suprastructurilor d..
240,00 RON
Fără TVA:201,68 RON
Brand: OliDent Model: OL058, OLIFLOW SE A2 2 ml
Compozit autoadeziv fluid pentru diferite tratamente de restaurare. Perfect ca strat de bază pentru cavitate și etanșant pentru fisură. Comportamentul optimizat al fluxului permite o aplicare ușoară.Avantaje1.fără gravare, amorsare sau lipire2.comportament optimizat al fluxului3.o gamă largă de indi..
110,00 RON
Fără TVA:92,44 RON
Brand: OliDent Model: OL008, OliNano Seal
Protecție inovatoare a dinților, bazată pe un polimer de silicon patentat, care oferă o aderență excepțională la smalț și dentină fără gravare prealabilă. Datorită acestei formule inovatoare, OliNano SEAL rămâne pe suprafața dinților timp de aprox. 12 luni (alte produse disponibile maxim 2-3 luni).A..
349,00 RON
Fără TVA:293,28 RON
Afişare 1 - 12 din 23 (2 pagini)
We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.