Informatii despre livrare

Modificare sau anulare comanda

Posibilitatea anularii unei comenzi sau livrari este disponibila in contul tau de client, sectiunea „Comenzile mele”.

In cazul in care anularea nu mai este posibila din cont, daca te-ai razgandit si nu mai vrei un produs din comanda, vrei alt produs decat cel comandat sau nu mai vrei niciunul dintre produsele comandate, ne poti anunta cat mai repede la 0743252140 de luni pana vineri 08:00 – 17:00 sau prin email la comenzi@klunker.ro.

Modalitati de livrare pentru produsele vandute de Klunker

Livrare prin curier (standard)

Livrarea produselor de mari dimensiuni vandute de Klunker:

Pentru produsele vandute de Klunker care fac parte din categoriile ,scaune Stomatologice, Compresoare.  , dar si pentru alte produse de dimensiuni mari, taxa de livrare se aplica in functie de volumul produselor din comanda, indiferent de valoarea comenzii, si difera de la o categorie la alta. Taxa de livrare se va aplica si va fi vizibila in cos inclusiv pentru comenzile care contin si produse aflate in promotie cu transport gratuit.

Livrarea produselor de dimensiuni normale vandute de Klunker:

Livrarea este gratuita pentru comenzile cu valoare mai mare de 500 lei care contin produse vandute de Klunker, cu exceptia comenzilor care contin si produse aflate in promotie cu transport gratuit. In cazul in care o comanda contine produse vandute si livrate de Klunker si un card cadou, valoarea totala rezultata fiind de minimum 500 de lei, transportul gratuit nu se aplica. Mai exact, produsele vandute si livrate de Klunker din comanda respectiva trebuie sa fie de cel putin 500 de lei, astfel incat sa beneficieze de transport gratuit.

De asemenea, in cazul platii la livrare prin curier, se aplica o taxă de procesare plată la livrare in valoare de 5 lei, pentru comenzile care contin cel putin un produs Klunker.

Când iti voi primi produsele comandate?

A doua zi in cazul comenzilor plasate de luni pana vineri, pana la ora 15:00.

Marti, in cazul comenzilor plasate de vineri, ora 15:00 pana luni, ora 15:00.

De asemenea, in cazul platii la livrare, se aplica o taxă de procesare plată la livrare in valoare de 10 lei. Daca plata a fost efectuata online, la plasarea comenzii, aceasta taxa nu se aplica.

Close Coșul meu
Close Favorite
Recently Viewed Close
Close

Close
Navigare
Categorii