Politică de retur

CUM FUNCTIONEAZA?

Dreptul de retur este valabil doar clientilor persoane fizice sau grup de persoane constituite in asociatii, care au achizitionat produse de pe www.klunker.ro (S.C. Olea S.R.L.).

Pentru a beneficia de returul produselor in 14 zile, trimiteti pe adresa de email office@klunker.ro formularul de retur cel tarziu in a 14-a zi calendaristica de la data ridicarii/primirii produsului sau il completati pe situl klunker la PAGINA DE RETURNĂRI

Formularele completate dupa 14 zile calendaristice nu sunt luate in considerare.

Returnarea produselor se face de catre client, pe cheltuiala acestuia.

In cazul in care au fost achizitionate mai multe produse de acelasi fel, nu se poate returna decat un singur produs desigilat, restul cantitatii este acceptata doar daca produsele sunt sigilate.

Produsele returnate trebuie sa fie insotite de certificatul de garantie in original si o copie a facturii de achizitie.

In cazul in care produsul livrat nu corespunde specificatiilor de pe site se poate returna fara niciun cost suplimentar din partea clientului, dupa ce, in prealabil, a fost trimisa o notificare in scris din partea acestuia in care se va specifica lipsa de conformitate a produsului in maxim 24 de ore de la livrare. Clientul poate solicita inlocuirea produsului sau returnarea contravalorii acestuia.

 

PASII PE CARE TREBUIE SA II URMATI:

1. Completarea formularului de retur;

2. In urma completarii formularului, clientul are obligatia de a trimite produsul prin curierul agreat cu vanzatorul in maxim 48 de ore de la primirea numarului de inregistrare al returului

3. Va rugam ca in momentul expedierii, sa aveti grija la:

Mentionarea pe documentul de transport a numarului de retur (numarul comunicat in momentul completarii formularului de la punctul 1);

Atasarea obligatorie a facturii (copie) si certificatului de garantie al produsului (original) ce urmeaza a fi returnat.

Inainte de a trimite produsul, va rugam sa va asigurati ca pe colet este aplicata o eticheta care sa contina urmatoarele informatii:

Expeditor: Nume Prenume

Adresa: Strada, Nr., Oras, Judet

Destinatar: S.C. Olea S.R.L. – Departament Retur

Adresa: Falticeni, str. Dumbrava Minunata Nr. 1A, cod postal 725200, jud. Suceava, ROMANIA

Numar Retur: ***(numarul comunicat in momentul completarii formularului de la punctul 1)

 

INLOCUIRE SAU RETUR BANI

In functie de optiunea cumparatorului, contravaloarea produselor returnate se poate folosi pentru achitarea altui produs sau se poate returna in termen de maxim 30 de zile de la primirea produsului de catre S.C. Olea S.R.L., in contul indicat la completarea formularului.

 

EXCEPTII

Nu se pot returna produse aflate in una sau mai multe dintre urmatoarele situatii:

–          Etichetele de identificare sunt deteriorate sau lipsesc;

 

DE RETINUT

In cazurile in care produsele returnate prezinta ambalaje deteriorate sau incomplete, urme de uzura, zgarieturi, lovituri, socuri electrice, accesorii lipsa, certificate de garantie lipsa, ne rezervam dreptul de a decide acceptarea returului sau de a opri o suma din valoarea produsului, suma ce va fi comunicata dupa evaluarea prejudiciilor aduse, care sa acopere taxa pentru readucerea in stadiul initial a produsului (daca este posibil) sau pentru a acoperi diferenta de pret rezultata din vanzarea produsului ca second-hand.

De asemenea, ne rezervam dreptul de a refuza acceptarea returului in situatia unor abuzuri (returnari repetate).

Daca returul a fost refuzat pentru unul dintre motivele enumerate mai sus sau daca clientul a expediat produsul fara a obtine in prealabil numar de retur sau a expediat produsul prin alt serviciu de curierat decat cel agreat, costul transportului inapoi catre cumparator se va face pe cheltuiala acestuia.

 

Returnarea produselor se face pana  in 14 zile de la receptia comenzii de catre client.

Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform O.G. 34/2014. Astfel, produsele cumparate de pe site se pot returna in aceeasi stare, noua in care au fost receptionate, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Comanda se poate anula prin e-mail sau telefonic la maximum 14 zile de la plasarea comenzii, clientul urmand sa primeasca inapoi contravaloarea comenzii dupa returnarea produselor, nu mai tarziu de 30 zile de la data la care ne-a informat despre decizia de returnare. Suma inapoiata cat si conditiile de returnare a produselor nu include cheltuielile de transport ale acestora.

 

Art. 9 – Dreptul de retragere – O.G. 34/2014

(1) Cu exceptia cazurilor prevazute la art. 16, consumatorul beneficiaza de o perioada de 14 zile pentru a se retrage dintr-un contract la distanta sau dintr-un contract in afara spatiilor comerciale, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art. 13 alin. (3) si la art. 14.

(2) Fara a aduce atingere art. 10, perioada de retragere mentionata la alin. (1) expira in termen de 14 zile de la:

a) data incheierii contractului, in cazul contractelor de prestari de servicii;

b) ziua in care consumatorul sau o parte terta, alta decat transportatorul si care este indicata de consumator, intra in posesia fizica a produselor, in cazul contractelor de vanzare;

Close Coșul meu
Close Favorite
Recently Viewed Close
Close

Close
Navigare
Categorii