Menu
Your Cart

SULZER - TRANSCODENT

Brand: SULZER - TRANSCODENT Model: 6913-6962, Ace de anestezie Painless Steel / Transcodent
Canulă siliconată pentru o aplicare netedăAce seringa Painless Steel / Transcodent sunt ace de unică folosință și sterile pentru livrarea anestezicului. Fiecare butuc are un marcaj conic pentru o poziție de injecție opțională care reduce riscul de deteriorare a țesuturilor. Fiecare container-ac are ..
45,00 RON
Fără TVA:37,82 RON
Brand: SULZER - TRANSCODENT Model: Ace de irigare Endo cu lungimea de 32mm două orificii laterale
Irigarea eficientă a canalului radicular cu o canulă foarte lungăVentilația laterală dublă cu acul de irigare Endo de 32 mm este singurul ac de irigare transcodent cu două orificii laterale pentru irigarea ușoară, dar eficientă a canalului radicular și o canulă lungă pentru îndoire ușoară. Pătrunder..
99,00 RON
Fără TVA:83,19 RON
Brand: SULZER - TRANSCODENT Model: Ace anestezie cu perete ultra subțire / Luminject / Transcodent
Diametru interior mai mare comparativ cu ace de perete standard pentru debit îmbunătățitCanula cu perete subțire a acului de seringa Luminject are un diametru interior mai mare comparativ cu ace cu pereți standard, ceea ce îmbunătățește debitul anestezicului. Presiunea redusă în timpul injecției pro..
52,00 RON
Fără TVA:43,70 RON
Brand: SULZER - TRANSCODENT Model: Ace pentru irigare ENDO / Transcodent
Îmbunătățiți debitul cu până la 30%Ventilația laterală dublă cu acul de irigare Endo este singurul ac de irigație transcodent cu două orificii laterale pentru irigarea ușoară, dar eficientă a canalului radicular. Pătrunderea vârfului este evitată datorită a două orificii laterale și a capătului rotu..
99,00 RON
Fără TVA:83,19 RON
Brand: SULZER - TRANSCODENT Model: FC0003100, Aspirator Chirurgical / Sterilizabil / Transcodent
Aspiratorul Chirurgical de la Transcodent oferă un câmp vizual îmbunătățit și aspirație precisă în zonele dificile.Combinat cu acele pentru aspirație, aspiratorul chirurgical Transcodent Luer Lock este utilizată pentru evacuarea precisă cu câmp vizual maxim. Poate fi folosit și pentru tehnici d..
330,00 RON
Fără TVA:277,31 RON
Brand: SULZER - TRANSCODENT Model: SERINGA INTRALIGAMENTARA
SERINGA INTRALIGAMENTARA de la Trasnscodent face injectiile intraligamentare si mai simple pentru dumneavoastra si mai confortabile pentru pacienti – un design inovator exceptional.- Ofera un control excelent pentru o injectie delicata: doar 0,06 ml de anestezic este eliberat prin apasarea manerului..
1.630,00 RON
Fără TVA:1.369,75 RON
Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)
We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.