Menu
Your Cart

Fire sutura chirurgicală sterilă neabsorbabil Ac Rotund DAMAESTER

Fire sutura chirurgicală sterilă neabsorbabil Ac Rotund DAMAESTER
Nou
Fire sutura chirurgicală sterilă neabsorbabil Ac Rotund DAMAESTER
Descriere
Informatii produs:Compozitie: Poliester. Disponibil în dimensiunile: 5-0, 4-0, 3-0, 2-0, Culoare Verde, Ac Rotund
60,00 RON
Fără TVA: 50,42 RON
  • Stock: In Stock
  • Model: DAMAESTER AC Rotund

Opţiuni disponibile

Compozitie: Poliester

Împletit, acoperit

Sutura chirurgicală sterilă neabsorbabilă

 DESCRIERE

Sutura DAMAESTER ®  este sutură chirurgicală sterilă sintetică, neabsorbabilă, compusă din filamente fine de polietilen tereftalat (poliester). Este suturi împletite, acoperite cu silicon, vopsite sau nevopsite.

 Sutura DAMAESTER ®  are proprietăți de rezistență excelente și este acoperită cu silicon pentru a asigura o manevrare mai ușoară și mai bună

Sutura DAMAESTER ®  îndeplinește cerințele farmacopeei SUA USP și farmacopeei europene Ph. Eur. și Directiva europeană privind dispozitivele medicale 93/42 / CEE.

INDICAȚII

Sutura DAMAESTER ®   este indicată pentru utilizare în aproximarea și ligarea generală a țesuturilor moi, inclusiv în procedurile oftalmice și cardiovasculare.

CONTRAINDICAȚII

DAMAESTER ®   sutura nu trebuie utilizat în cazul în care este necesară retenție permanant de rezistență la tracțiune ca la fixarea lentile intraoculare sau grefe vasculare sintetice, din cauza pierderii progresive a rezistenței la tracțiune , care poate avea loc perioade prelungite peste in vivo.

AVERTIZĂRI

Utilizatorii ar trebui să fie familiarizați cu procedurile și tehnicile care implică suturi non-absorbabile , înainte de angajarea DAMAESTER chirurgicale ®   sutura pentru închiderea rănilor, ca risc de dehiscență plăgii poate varia în funcție de locul de aplicare și a materialului de sutura utilizat.

Ca și în cazul oricărui corp străin, contactul prelungit al oricărei suturi cu soluții de sare, cum ar fi cele găsite în căile urinare sau biliare, poate duce la formarea calculului. Trebuie urmată practica chirurgicală acceptabilă pentru gestionarea rănilor contaminate sau infectate.

Aruncați pachetele deschise și suturile neutilizate.

Nu refolosiți.

Nu sterilizați din nou.

We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.